28.
okt

A vicceskedés szélsőséges fajtája az, mikor kollégánkat az őrületbe kergetjük és csak közvetlenül az idegösszeomlása előtt veregetjük hátba, hogy nyugi öreg, csak megvicceltelek. Nem biztos, hogy nevetni fog, sőt jó eséllyel elküld bennünket a francba, de az ilyen poén nem is arra való, hogy az áldozat érezze jól magát, hanem nekünk okoz kéjes élvezetet.

Kifejezetten gonosz dolgok következnek.

A Phantom Keystroker V2-vel anélkül bolondíthatjuk meg kollégánk számítógépét, hogy kicsit is konyítanunk kellene az informatikához. Az egyszerű USB eszköz véletlenszerűen rángatja a kurzort a képernyőn, ki-bekapcsolja a Caps-Lock billentyűt, vagy hülyeségeket gépel szegény áldozatunk helyett. 

Az egyes aljasságokat külön-külön, de akár egyszerre is be lehet kapcsolni, az eszköz oldalán található apró kapcsolókkal, sőt még időzíteni is lehet őket. A vicces kis cucc potom 13 dollárért megrendelhető.

Előfordulhat persze, hogy kollégánk kritikus szoftverekkel vagy fontos fájlokkal dolgozik, és a poénnal túllőhetünk a célon. Ebben az esetben egy másik idegesítő kütyüvel bosszanthatjuk a csapkodós-üvöltözős végkifejletig. Az Annoy-A-Tron 2.0 hatféle sípolással és prüntyögéssel támad, az eszközön található mágnessel könnyen rögzíthetjük például az íróasztal aljára. Az idegesítő hanghatások kellően rövidek ahhoz, hogy ne lehessen könnyen felfedezni a forrásukat, így akár egy egész napon át zaklathatjuk vele az áldozato(ka)t.

Ez a cucc is csupán 13 dollár, és szintén a thinkgeek shopjában lehet hozzájutni. Tíz dolláros változata nem nagyobb egy fémpénznél.

Igazából persze azt gondoljuk, hogy szörnyű gonoszság ilyesmivel szívatni a kollégákat, a magunk részéről megmaradunk a kevésbé ártalmas vicceknél. Vagy nem.

 

5 komment

Címkék: gadget vicckirály

A bejegyzés trackback címe:

https://vicckiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr612405480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$pi$ 2010.10.28. 15:31:47

neM éRTem, hogy MI eBBen a Poén! ;)

Fórumromboló Troll 2010.10.28. 16:30:49

Még mindig szar.
Kedves Invitel, ami pénzt a blog Index címlapon szerepeltetéséért fizettek, inkább sorsoljátok ki havonta az előfizetők közt, népszerűbbek lesztek, mert ez így csak szimplán ciki a cégre nézve, hogy ilyenekhez adja a nevét.

AzHofi 2010.10.29. 12:45:05

A legjobb koffeinmentes kávét nyomatni a kávésoknak hetekig, aztán váltani valami igazán erősre. Frenetikus a hatás, úgy futkosnak utána mint a mérgezett egerek :-)

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.11.11. 13:27:56

"az eszközön található mágnessel könnyen rögzíthetjük például az íróasztal aljára."

Hmm miből szokott lenni egy íróasztal? :))

igloii 2010.11.11. 14:38:36

@Mityu: Ahol nincs lezárva a számítógép háza, ott érdemes betenni a gépbe - a gép burkolata általában fémből van.
süti beállítások módosítása