15.
nov

Az amerikaiaknak eleve van valami fura kattanásuk a Jelloval kapcsolatban. A zselatin alapú desszertek királya már több mint száz éve stabil kedvenc, a brand ezalatt úgy összefort az alaptermékkel, mint ahogy a Kleenex maga lett a papírzsebkendő, vagy ahogy márkanévből igévé alakult a fénymásolás úttőrője, a Xerox.

Ezek után nem meglepő, ha a zselatinos viccek szinte kötelezőek az amerikai irodákban. A szívatás úgy működik, mint ahogy a nagyi epres zselét készít a túrótortára, csak ezúttal egy egér vagy éppen egy billentyűzet körül koaguál a kolloid.

Maga a folyamat pofonegyszerű, a végeredmény pedig ilyesmi lesz:

Magyarországon talán a kocsonyába rejtett kislyukú Nokia-töltő lenne ehhez hasonló poén, a megviccelt kolléga kiehetné a tápot a jóféle, marhahúsos kocsonyából, ha tölteni szeretne. 

Na, ezt megcsinálja valaki?

Szólj hozzá!

Címkék: iroda zselé vicckirály

A bejegyzés trackback címe:

https://vicckiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr382450343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása