01.
okt

[Humor Gyuszi]: az irodai mókamester. Már akkor a cégnél volt, amikor mi beléptünk és ő mond majd vicces beszédet a búcsúpartinkon egy péntek délután a nagytárgyalóban. Állandóan van egy új tréfája, rá gondolunk előszőr, amikor leragasztva találjuk az irodában egerünket és billentyűzetünket vagy a monitorunkat beborítják a rózsaszín post-itek. Igyekszünk elkerülni, mégis szembe jön a folyosón, a konyhában, de még a mosdóban is. Fárasztó, mégis mosolygunk rá. Ha nem lenne, talán hiányozna. Minden munkahelyen ott van, töretlen a jókedve, és a menedzsment csak azért nem rúgja ki, mert szerintük jó hatással van a csapatszellemre.

Humor Gyuszi lejárt, erőltetett poénjaival és munkahelyi vicceivel támadunk ebben a blogban. Küldjetek ti is sztorikat saját Humor Gyuszitoktól, hadd érezzük magunkat kínosan miatta mindannyian.

Mert Humor Gyuszi annyira szar, hogy már jó!

Szólj hozzá!

Címkék: intro vicckirály

A bejegyzés trackback címe:

https://vicckiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr82343041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása