19.
okt

A munkahelyi viccek az amerikai szakértők szerint oldják a stresszt, erősítik a csapatszellemet, jótékonyan hatnak a feszültségekkel teli munkakapcsolatokra, és elősegítik a még hatékonyabb cégen belüli kommunikációt. Nyilván nem kell hozzá munkapszichológusnak lennünk, hogy igazat adjunk az okosoknak, a befeszült, monitor mögött morgó kollégákkal nehezebb szót érteni, mint az életvidám, vicces arcokkal.

A legviccesebb arcok pedig nem spórolnak idővel és energiával, mikor átverésről van szó.

A munkahelyi viccekkel foglalkozó weboldalak többsége által minden idők legjobb irodai poénjának tartott befalazós átverés nem mai darab, de egyelőre etalonnak számít a munkahelyi Humor Gyuszik körében. Aki esetleg még nem látta, íme:

Nálatok mit szólna a vezetőség egy ilyen poénhoz?

(Az elkövetőket nem rúgták ki, sőt a vezetőség nevetett a leghangosabban...)

2 komment

Címkék: vicckirály best ever

A bejegyzés trackback címe:

https://vicckiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr192382920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fórumromboló Troll 2010.10.19. 14:07:37

Javul, de még bőven szar a blog.
Majd pár hónap múlva megint ránézek, addig csak hadd fizessen az Invitel az Index címlapért.

Girhes Joe 2010.10.19. 14:12:01

Ez még tetszik is! :) Nem úgy, mint a konkrétan X.Y. munkatársat szívató, kicikiző "poénok" - sajnos ez utóbbi az irodai átverések 95%-a, akkor meg már inkább a monitor előtti halk morgás.
süti beállítások módosítása