05.
okt

Minden munkahelynek megvan a saját vicckirálya, aki kipusztíthatatlan jókedvvel próbálja mosolyra fakasztani vagy éppen megviccelni munkatársait. Ő az, aki maga találja ki a szóvicceit, időt és energiát nem sajnálva akár otthon is barkácsol ezt-azt, hogy aztán reggel az irodában lepje meg a kollégáit egy gyilkos humorbombával. Sosem lehetünk tőle biztonságban, elkerülni szinte lehetetlen, észrevétlenül ott terem, legtöbbször a hátunk mögött.

Vicces elkaszinózni a betintázott kapitány pénzét külföldön? Tényleg létezik irodai pénisz-odanyomós pontgyűjtő játék? Jópofa, ha egy tömött liftet megakasztanak velünk? Kialakulhat munkahelyi szerelem egy Humor Gyuszival?

Néhányan már megosztottak velünk munkahelyi vicckirályokhoz kötődő sztorikat, de szerintünk ennél viccesebbek, fárasztóbbak, kínosabbak is léteznek, ezért várjuk az újabb történeteket.

 

3 komment

Címkék: vicckirály

A bejegyzés trackback címe:

https://vicckiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr52346945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fórumromboló Troll 2010.10.05. 18:51:07

Gáz ez a blog, ne erőltesd.
Ja, Invitel által pénzelt, fiatalos, kreatív kezdeményezés?

femur 2010.10.05. 21:42:26

ez nagyon szánalmas próbálkozás, tényleg ne erőltesd!

AutosVilli 2010.10.06. 09:21:04

Bocsi,de én is csak rugok egyet rajtad.

Kell az ilyen blog,hogy tudjuk értékelni azt ami tényleg jó.
süti beállítások módosítása