26.
okt

A Fülöp-szigeteki Cebu City főpénztárnoka sajátos módon próbálja rávenni a tartomány vállalkozóit, hogy mosolyogva fizessék be adóikat, miközben az adóellenőrök is jól szórakoznak. Ofelia Oliva asszony hétfőnként munkatársaival együtt táncol a hivatal előcsarnokában, szerinte az akció hatására vidáman perkálnak majd az adózók. Eddig úgy tűnik, sikeres a kezdeményezés, a befizetések megduplázódtak. Arról nincs hír, hogy a kollégák mennyire szeretik a mókakirálynő főnökkel közös tánccal kezdeni a hetet.

Az országban amúgy komoly hagyománya van a munkahelyi táncnak, náluk készült a híres Thriller börtöntánc, ahol 1500 kolléga mozgott együtt, illetve legutóbb a Cebu Pacific légitársaság légiutaskísérői perdültek táncra a fedélzeten.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tánc vicckirály

A bejegyzés trackback címe:

https://vicckiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr922400212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása