29.
okt

A tegnapi gonosz átverős kütyük nem feltétlenül kellenek ahhoz, hogy a kollégák eljussanak arra a szintre, hogy legszívesebben törnének-zúznának. Állandó készenlétben álló munkahelyi pschichológus viszont elég kevés cégnél van, így aztán egyeseknél kikattanhat az a bizonyos kapcsoló. Akkor lesz belőlük egyszerre videómegosztó-sztár meg munkanélküli ápolt.

Az ilyen esetek elkerülésére lenne jó a Katja Kublitz és Ronnie Yarisal által kitalált automata, ami simán elfér a kólagép és a csokivendor mellett az irodai konyhában.

A koffein és a fenil-etilamin (a csokoládé anfetaminja) amúgy is csak felpörgetné a dühöt, a párszáz forintért aláhulló, és ripityára törő porcelántányér viszont megadhatja a törés-zúzás élményét, amitől megnyugodhat az idegbeteg kolléga.

A szívatások csúcsa persze az lenne, ha valóban üzemelne egy ilyen gép az irodában, hogy egy kicsit megberheljük az automatikát, és nem esne le semmi a pénzbedobás után.

Az ötlet amúgy nem rossz, ha nagyon kiakadnánk, a fiatal szeretőjével titokban randizó porcelán grófnét választanánk, az biztosan nagyot szól.

 

1 komment

Címkék: automata dühroham vicckirály

A bejegyzés trackback címe:

https://vicckiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr512405654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergerberger 2010.10.29. 11:56:04

Ez már az automatában eltörik, amikor kifizeted és leesik. FOS!
süti beállítások módosítása